Kan je deze uitnodiging niet lezen? Bekijk hier de online versie


Uitnodiging participatietraject leerecosystemen Westhoek

Dinsdag 15 maart 2022

Door trends als digitalisering en globalisering is de arbeidsmarkt continu in beweging. Een hoog leervermogen en blijvende leergoesting zijn een vereiste om relevant te blijven. Samen met DVV Westhoek en ESF Vlaanderen organiseren we daarom een infomoment over leerecosystemen in de Westhoek en hoe je ze kan uitbouwen.

Wat zijn leerecosystemen? Dit zijn ruime en vernieuwende partnerschappen, waarbij diverse vormen van leren met elkaar geconnecteerd worden. Zo krijgt iedere burger alle kansen om deel te nemen aan een levenslang leren traject. Op natuurlijke wijze stromen deelnemers van de ene leeromgeving naar de andere door. OESO en UNESCO schuiven dit concept naar voor als hét toekomstmodel voor het inbedden van levenslang leren in de maatschappij.

Concreet:

Tijdens het infomoment bekijken we samen hoe we in de toekomst experimenten en innovatieve lerende praktijken zoals leerecosystemen kunnen opzetten op het niveau van regio, stad of buurt. Zo helpen we ieder zijn of haar talent ontwikkelen.

Werd je interesse geprikkeld? Schrijf je dan zeker in voor het infomoment: 

DINSDAG 15 MAART, 14u. - 16u.: digitale infosessie 

PRAKTISCH

Na inschrijving ontvang je van ons een link om deel te nemen aan de online meeting.  

Samen met ESF en coöperatie Tweeperenboom maken we je wegwijs in het concept Leerecosystemen en informeren we je over de opportuniteiten voor jouw regio.

 

 

cONTACT

Ellen Bruynoghe

Program manager Westhoekpunt

Human Capital

ellen.bruynoghe@pomwvl.be

 

Lien De Vos

Regionale Welzijnscoördinator & Regisseur Sociale Economie

lien.de.vos@dvvwesthoek.be

 


break

Wens je onze uitnodigingen niet langer te ontvangen?
Schrijf je hier uit.

POM West-Vlaanderen
Koning Leopold III-Laan 66, 8200 Brugge
+32 (0)50 140 150